Castor Oil Hollywood Beauty

Castor Oil is een product dat is ontworpen voor haar- en hoofdhuidvoeding, gelanceerd op de Amerikaanse markt dankzij het merk Hollywood Beauty Beverly Hills.

De werking van het product richt zich vooral op de directe versnelling van haargroei en op het verlichten van irritaties, hydratatie en regeneratie.

Samenstelling en werking:

Hollywood Castor Oil is een product dat rijk is aan natuurlijke plantenoliën, zoals wonderolie, zoete amandelolie, jojoba-olie, saffloerolie en natuurlijk cacaoboter. Daarbij is de samenstelling verrijkt met de ‘vitamine van de jeugd’ – vitamine E dat veroudering van haar tegengaat. Ook een belangrijk ingrediënt is lanoline (een natuurlijk was dat wol en de huid van de schaap beschermt), wat de lipidebeschermlaag van de hoofdhuid verbetert.

Wonderolie – versterkt en maakt het haar dikker, voedt de hoofdhuid en stimuleert haarwortels, wat een merkbaar effect heeft op haargroei.
Amandelolie – boost de bloedstroom van de hoofdhuid, versterkt de haarwortels, beschermt tegen de destructieve werking van externe factoren voedt met vitamines A en E.
Jojoba-olie – voedt de hoofdhuid, hydrateert, beschermt, regenereert en verlicht hoofdhuidirritaties. Zo’n manier van werken is mogelijk door de vitamines A, E en F, onverzadigde vetzuren en vezels.
Saffloerolie – hydrateert op een diep niveau en geeft verlichting dankzij de hoge concentratie van meervoudig onverzadigde omega-6-zuren.
Cacaoboter – hydrateert perfect, verzorgt, maakt glad en verzacht zowel hoofdhuid en haar. Verder heeft cacaoboter een antioxidantische werking.

De grootste controversies omtrent mink-vetolie. De fabrikant zorgt ervoor dat de stof is verkregen uit levende dieren, wat ondubbelzinnig betekent dat er geen dieren worden gedood voor het doel van de cosmetische productie. De waarheid is dat mink-olie is vermeld als een van de laatste ingrediënten, dus de concentratie in Hollywood Castor Oil is erg laag. Over het algemeen heeft minkolie hydraterende, verzachtende en glad-makende effecten.

Formule:

DOELTREFFENDHEID – In tegenstelling tot andere olie-achtige preparaties heeft Hollywood Castor Oil een zeer dense consistentie, wat het moeilijk maakt om het product gelijkmatig te verdelen. De textuur kun je vergelijken met Vaseline. Alleen na het opwarmen wordt het mogelijk om het product aan te brengen. Alhoewel Hollywood Castor Oil snel wordt geabsorbeerd, kan het grotere schade veroorzaken als het onjuist wordt aangebracht.

GEUR – Castor Oil van Hollywood Beauty heeft een zeer delicate, frisse en romige geur, welke de applicatie aangenaam maakt.

DOELTREFFENDHEID – Vanwege de manier van aanbrengen staat dit Amerikaanse complex van oliën genaamd Castor Oil bekend als een zeer doeltreffend product. Zoals hierboven genoemd, moet de olie alleen op de hoofdhuid worden aangebracht. Een kleine hoeveelheid van de cosmetica is genoeg om de haarwortels te voorzien van de nodige ingrediënten.

Manier van gebruik:

Het Amerikaanse oliecomplex Castor Oil is een product dat alleen op de hoofdhuid moet worden aangebracht. Het moet worden ingemasseerd in een droge of vochtige hoofdhuid. Het product moet niet op het haar worden aangebracht. Het kan in feite ’s nachts blijven zitten, of je gebruikt het een paar minuten voor het gebruik van shampoo. Het is uiterst cruciaal om het product grondig uit te spoelen.

Samenvatting:

VOORDELEN:

  • langer haar tot 5 centimer binnen een maand,
  • versterkt, verdikt en verlengt het haar,
  • natuurlijke plantenoliën,
  • zeer efficiënte formule.

NADELEN:

  • olie van dierlijk origine in de samenstelling,
  • alleen voor de hoofdhuid,
  • kan uitdrogen als het op het haar wordt aangebracht,
  • problemen met aanbrengen en uitspoelen van het product.

 

Castor Oil Hollywood Beauty
5.3 Totale Score

Samenstelling
6
Consistentie
4.6
Doeltreffendheid
5.1
Geur
5.5
Women's rating: 2.05 / 5 (2 votes)