Dove Advanced Hair Series Pure Care Dry Oil

Pure Care Dry Oil van Dove (een onderdeel van Advanced Hair Series) is een lichte olie, ontworpen voor alle haartypes.

Het belangrijkste doel van de behandeling (bevat macadamia-olie) is voeding, hydratatie en het herstellen van gladheid van het haar.

Samenstelling en werking:

De complexe verzorging van Dove Pure Care Dry Oil wordt geboden door een innovatieve technologie en natuurlijke, voedende ingrediënten (een complex van zes plantenoliën), welke de behoeften van elk haartype bevredigen. De samenstelling van Dove-olie is verrijkt met een uv-filter, waarvan het doel is om jouw haar te beschermen tegen de schadelijke werking van zonnestraling.

Macadamia-olie – regenereert het haar, voedt, maakt glad, verzacht en geeft de lokken elasticiteit dankzij onverzadigde vetzuren, mineralen en vitamines.
Kokosolie – voedt intensief, hydrateert diep en bouwt de structuur van beschadigd haar opnieuw op.
Amandelolie – hydrateert en verlicht irritaties. Door de voedende stoffen (zoals mineralen, eiwitten en vitamines A, E, D en B) is de olie in staat om de haarcellen te beschermen tegen veroudering.
Zonnebloemolie – versterkt, hydrateert en boost het haarvolume. Daarbij is het verantwoordelijk voor het herstellen van de natuurlijke, gezonde glans aan lokken.
Afrikaanse Palmboomolie – hydrateert, maakt glad en effen, voedt en heeft antioxidanteigenschappen. Allemaal dankzij betacaroteen, Q10-coenzym en vitamines A en E.
Pomegranaatpitolie – stimuleert de collageenproductie, beschermt de gevoelige hoofdhuid en structuur van het haar en maakt het haar weer elastisch.

Formule:

CONSISTENTIE – de gouden Advanced Hair Series Oil heeft een vloeibare, delicate consistentie. Deze lichte formule bezwaart het haar niet en biedt een niet-vettige afwerking.

GEUR – Pure Care Dry Oil heeft een karakteristieke, intensieve aroma. Eigenlijk kun je de geur omschrijven als een citrus- en bloemachtig parfum, maar niet iedereen zal tevreden zijn met deze geur. De waarheid is dat de geur niet lang op het haar achterblijft.

DOELTREFFENDHEID – Dry Oil van Dove is een middelmatig doeltreffende cosmetica. Twee pompjes is precies de juiste hoeveelheid van het product om mediumlang haar te bedekken. Verder kan het gebruik van de olie worden bijgehouden dankzij de transparante verpakking.

Manier van gebruik:

Net zoals andere haarololiëm van Dove Advanced Hair Series kan het op vele manieren worden aangebracht. Het vergemakkelijkt de voeding van de lokken als je het voor of na het gebruik van shampoo aanbrengt. De hydratatie op een gepast niveau houden is mogelijk door het inmasseren van de olie in vochtig of handdoek gedroogd haar (net na het gebruik van shampoo). Pure Care Dry Oil kan ook worden gebruikt als een productverbeteraar voor andere haarverzorgingsproducten (het is voldoende om een paar druppels van de cosmetica toe te voegen aan een conditioner of haarmasker).

Samenvatting:

VOORDELEN:

  • complex van natuurlijke oliën,
  • gemakkelijke applicatie,
  • verschillende manieren van gebruik,
  • esthetische en functionele verpakking.

NADELEN:

  • bevat siliconen en parraffine.

Dove Advanced Hair Series Pure Care Dry Oil
4.9 Totale Score

Samenstelling
4.3
Consistentie
5
Doeltreffendheid
5.3
Geur
5
Women's rating: 2.93 / 5 (2 votes)