Goldwell Elixir

Goldwell Elixir is een behandeling dat voorziet van hydratatie, regeneratie en glans aan haar in nood. Deze veelzijdige arganolie is verrijkt met Tamanu-extract.

Het serum is geschikt voor elk haartype en heeft een brede applicatie.

Samenstelling en werking:

Elixir Goldwell is rijk aan voedende stoffen en vitamines. De samenstelling is gebaseerd op twee plantenoliën: regenererende olie van de Marokkaanse arganboom en het beschermende extract van de Polynese boom genaamd Tamanu. Daarbij bevat Goldwell Elixir ook het onoplosbare silicoon fenyltrimethicon, wat het haar voorziet van zachtheid en gladde lokken. Bovendien wordt de stof gekenmerkt door zeer beschermende functies. Ondanks de reeds talloze ingrediënten, bevat de cosmetica ook puur tocoferol (veelal bekend als vitamine E) en uv-filter.

Arganolie – vult vocht aan op een diep niveau en regenereert de haarstructuur met vitamine E en essentiële onverzadigde vetzuren. Verder is arganolie in staat om het haar te beschermen tegen de destructieve werking van uv-straling, neutraliseert het vrije radicalen en maakt het het haar meer elastisch.
Tamanu-olie (ook bekend als Bora Bora of Kamani-olie) – voedt het haar van binnen uit, hydrateert en beschermt het haar dankzij antioxidanten. Verder heeft de olie verlichtende functies.

Formule:

DOELTREFFENDHEID – Elixir Goldwell is een gewichtloze haarolie die bijna direct wordt opgenomen. Het produceert gemakkelijk te observeren effecten, al na het eerste gebruik. Nogmaals, dit product bezwaart het haar niet, en plakt het haar niet samen, noch maakt het het haar vettig.

GEUR – Goldwell Elixir wordt gekenmerkt door een zeer aangename en delicate geur die meerdere uren op het haar blijft zitten.

DOELTREFFENDHEID – de producent beweert dat de verpakking van 100 milliliter ongeveer 85 applicaties meegaat. Houd hierbij rekening met de frequentie van gebruik en vergelijk het met het aantal applicaties dat wordt geboden door andere soortgelijke producten; zo blijkt Goldwell Elixir namelijk niet zo doeltreffend als je zou verwachten.

Manier van gebruik:

Het is niet nodig om het haar uit te spoelen als Goldwell eenmaal is aangebracht. Sterker nog, er zijn twee manieren om het product aan te brengen, en elk van de technieken geeft een ander resultaat. Indien aangebracht op vochtig haar (zoals met een handdoek gedroogd haar), maakt de olie glad, geeft het glans, maakt het kammen gemakkelijker en beschermt het tegen thermische en mechanische schade (tijdens het stylen). Indien aangebracht op volledig droog haar, maakt Goldwell Elixir glad, geeft het glans en wordt kroezing in toom gehouden en het definieert de kleur van de lokken.

Samenvatting:

VOORDELEN:

  • combinatie van natuurlijke plantenoliën,
  • hydratatie, regeneratie, gladheid, glans en bescherming,
  • voor alle haartypes,
  • gewichtloze formule,
  • elegante en functionele verpakking.

NADELEN:

  • middelmatige doeltreffendheid,
  • bevat siliconen.

Goldwell Elixir
8 Totale Score

Samenstelling
7.2
Consistentie
9.2
Doeltreffendheid
8.6
Geur
7
Women's rating: 4.15 / 5 (1 votes)