Davines Essential Haircare OI/OIL Absolute Beautifying Potion

Essential Haircare OI/OIL is een multitaskolie van Davines, waarvan de verzorgende kenmerken haarstyling vergemakkelijken. OI/OIL van de collectie Essential Haircare is een harmonie van eeuwenoude oriëntaalse oliën, welke een formule creëren van een universele elixir voor het verkrijgen van mooi haar.

Het aanvullende voordeel van Essential Haircare -producten is dat zij volledig ecovriendelijk zijn.

Samenstelling en werking:

OI/OIL Absolute Beautifying Potion van Essential Haircare is een formule welke is gebaseerd op een olie, verkregen uit de zaden van de Bixa Orellana-boom (Amazoneplantages). De preparatie van OI/OIL Davines is op zo’n manier gemaakt dat het haar een delicate glans krijgt, zonder de lokken te bezwaren. Bovendien vergemakkelijkt de formule het kammen en temmen van onhandelbare lokken. Verder is het product verrijkt met een combinatie van olie-achtige siliconen die het haar niet samenklonteren maar toch de lokken bedekken met een beschermende laag.

Roucou-olie (ook bekend als Annatto) – bouwt de structuur opnieuw op, beschermt tegen uv-straling, heeft een antioxidantwerking en versnelt de haargroei door de stimulatie van de haarwortels.
Palmyra Palm-olie (ook bekend als Buriti) – dankzij oliezuur en betacaroteen maakt de olie het haar elastischer, gehydrateerd, gevoed en het beschermt de lokken tegen agressieve externe factoren.
Zonnebloemolie – maakt glad, zacht en geeft glans aan het haar dankzij een verscheidenheid aan meervoudig onverzadigde zuren en vitamine E.

Formule:

CONSISTENTIE – Davines Absolute Beautifying Potion heeft een voor dit soort producten typische textuur, wat niet te vloeibaar is – dit kenmerk maakt het aanbrengen gemakkelijk. Zelfs vrij frequent gebruik van Davines-olie bezwaart het haar niet, echter het kan gespleten puntjes veroorzaken.

GEUR – Essentiële Haarverzorging OI/OIL wordt gekenmerkt door een zeer aangename geur die het haar bedekt met een delicate aroma van Amazonebossen. De geur blijft een paar uur op het haar zitten.

DOELTREFFENDHEID – OI/OIL Davines is een zeer doeltreffende formule die met regelmatig gebruik (zelfs een paar keer per dag) zes maanden van behandeling mee gaat. Uiteraard wordt de doeltreffendheid verhoogt als het minder vaak wordt gebruikt.

Manier van gebruik:

OI/OIL Absolute Beautifying Potion van Davines Essential Haircare kan op beide manieren worden aangebracht – als haarafwerkingsproduct of als een cosmetica die haarstyling vergemakkelijkt. Met dit in gedachten kan het product ofwel op de lengte of op de puntjes van het haar worden aangebracht, of op vochtig haar net voor het föhnen.

Samenvatting:

VOORDELEN:

  • 100% ecovriendelijk product,
  • tweedimensionale applicatie: haarstyling en haarverzorging,
  • versnelling van haargroei en haarbescherming,
  • bezwaart de lokken niet,
  • vrij van parabenen.

NADELEN:

  • kan gespleten puntjes veroorzaken,
  • bevat lichte siliconen.

 

Davines Essential Haircare OI/OIL Absolute Beautifying Potion
5.8 Totale Score

Samenstelling
5.6
Consistentie
6.6
Doeltreffendheid
5.3
Geur
5.7
Women's rating: 3.1 / 5 (1 votes)