Orofluido Beauty Elixir

Orofluido is een universeel product, ontworpen voor alle haartypes. De gunstige werking wordt geboden door drie natuurlijke oliën. De fabrikant beweert dat de cosmetica is gemaakt om het haar te voeden, hydrateren en te vitaliseren, van binnen en van buiten.

Orofluido is geïnspireerd op eeuwenoude haarverzorgingstradities van Berbervrouwen uit Morocco.

Samenstelling en werking:

Orofluido Beauty is de haarolie die goed gebruik maakt van eeuwenoude haarverzorgingsrecepten. Orofluido-olie combineert kenmerken van vloeibaar goud uit Marokko (arganolie), verhelderend lijnzaadolie en vloeibaar zijde uit papyrusolie. Orofluido moet het haar elastischer en zachter maken, de lokken voorzien van glans en een lichtere kleur, volume geven en klitten voorkomen.

Arganolie – voedt droog en broos haar, geeft glans, vergemakkelijkt kammen, temt onhandelbaar haar en versnelt haargroei – allemaal dankzij vitamine E.
Lijnzaadolie – stimuleert haargroei en hydrateert het haar, waarbij het zijdezachtheid en een gezonde glans geeft.
Cibora-olie – biedt bescherming tegen vrije radicalen, geeft volume en verzacht dankzij vetzuren en vitamine E.

Formule:

CONSISTENTIE – Orofluido Beauty Elixir heeft een consistentie die typisch is voor olie; het is ietwat vloeibaar maar verhindert het aanbrengen niet. De elixir kan het haar bezwaren als het op de lengte wordt aangebracht. Het product werkt niet goed met alle haartypes.

GEUR – Orofluido Beauty heeft een zeer aangename geur, welke de geur van barnsteen combineert met een vleugje vanilla. De geur stimuleert de zintuigen en kan worden geassocieerd met Orientaals.

DOELTREFFENDHEID – Orofluido Beauty Elixir is een product met medium doeltreffendheid vanwege de vloeibare consistentie. Hierdoor is het zeer mogelijk om meer van de cosmetica aan te brengen dan nodig.

Manier van gebruik:

De elixir van barnsteengeur is een olie voor alle haartypes. Het vereist eigenlijk niet te worden uitgespoeld. Het kan ofwel op vochtig of droog haar worden aangebracht. Het is de moeite waard om te herinneren dat Orofluido Beauty Elixir gelijkmatig moet worden aangebracht op de lengte.

Samenvatting:

VOORDELEN:

  • complex van drie natuurlijke plantoliën,
  • relevantie van eeuwenoude haarverzorgingstradities,
  • hydratatie, voeding, gladheid en glans,
  • zeer aangename, Oriëntaalse geur,
  • elegante verpakking.

NADELEN:

  • kan het haar bezwaren,
  • medium doeltreffendheid.

 

 

 

Orofluido Beauty Elixir
4.2 Totale Score

Samenstelling
3.9
Consistentie
4.5
Doeltreffendheid
4.9
Geur
3.5
Women's rating: 2.61 / 5 (4 votes)