Top product

Nanoil Haarolie – Gericht op elk type haarporositeit

Nanoil is onbetwist de beste haarolie. De cosmetica voorziet het haar van gezondheid, glans en een mooie look, het stimuleert haargroei en gaat overmatig haaruitval tegen. Nanoil is de eerste reeks oliën die een antwoord biedt op de behoeften van het haar. De combinatie van de beste, natuurlijke ingrediënten in elk van de drie cosmeticaversies matchen met een ander type haarporositeit. Je zult geen ander product vinden van zijn soort, omdat alleen Nanoil een natuurlijke multitaskbehandeling biedt met zo’n hoge doeltreffendheid. Het is een stap in de richting van bewuste haarverzorging. Dit is de beste haarolie voor alle haartypes – lage, medium of hoge porositeit, met verschillende behoeften en problemen.

Onder de drie Nanoil oliën vind je zeker de beste die jouw haar ten goede zal veranderen, al na een paar keer aanbrengen.

Beschikbaar op:

Samenstelling en werking:

Nanoil haaroliën zijn de enige producten die matchen met het type haarporositeit, wat strikt verbonden is met de mate van haarschade. De cosmetica richt zijn werk op de bron van het probleem, namelijk wijd openstaande haarcuticula. In tegenstelling tot soortgelijke producten camoufleert Nanoil haarolie niet alleen het probleem – het werkt binnenin het haar en in de hoofdhuid. Verder bevatten zij de best samengestelde oliën rijk aan verzadigde vetten en omega vetzuren, allemaal in de ideale proporties. Deze producten zijn vrij van parabenen en siliconen. We kunnen kiezen uit:

Nanoil voor laag poreus haar – voorziet van een complexe haarverzorging, versnelt haardroogtijd, vergemakkelijkt styling, zorgt voor de hoofdhuid en boost het volume met behulp van de 9 oliën en plantaardige boters die aanvullend verrijkt zijn met actieve stoffen. Dit is een perfecte oplossing voor stijl haar dat weinig volume meer heeft, moeilijk te stylen is en bloot wordt gesteld aan voortdurende schadelijke werkingen van bijvoorbeeld de zon.

Nanoil voor laag poreus haar

Aanbevolen voor: Moeilijk te stylen, gebrek aan volume. De omschrijving van de werking van de oliën is beschikbaar op de officiële website van Nanoil.

Nanoil voor medium poreus haar – gaat kroezing tegen, versterkt het haar, voorkomt gespleten puntjes, stopt haaruitval, zorgt voor de hoofdhuid, voegt zachtheid en glans toe dankzij 6 natuurlijke oliën, waarvan de werking is verrijkt door aanvullende stoffen. Deze versie van Nanoil voorziet mensen van zwak haar dat kroezig wordt wanneer het wordt blootgesteld aan vochtigheid en waarvan de conditie voortdurend afneemt. Nanoil voorkomt verdere haarschade.

Nanoil voor medium poreus haar

Aanbevolen voor: Normaal & zwak, kroezend, dun wordend haar. De omschrijving van de werking van de oliën is beschikbaar op de officiële website van Nanoil.

Nanoil voor hoog poreus haar – regenereert het haar op een diep niveau, herstel beschadigde keratinestructuur, zorgt voor de hoofdhuid, versterkt de hydrolipidebeschermlaag en behoudt vocht, gaat gespleten puntjes tegen, evenals kroezing en staticiteit, beperkt broosheid, levert zachtheid en glans dankzij de 6 oliën rijk aan omega-3 en omega-6 zuren en versterkende stoffen. Dit is een perfecte olie voor gestrest en droog haar.

Nanoil voor hoog poreus haar

Aanbevolen voor: Droog, dof, broos, beschadigd en overbelast haar. De omschrijving van de werking van de oliën is beschikbaar op de officiële website van Nanoil.

Maar dit is nog niet alles. Ondanks de beste plantaardige oliën, bevatten Nanoil haaroliën ook aanvullende stoffen; en het probleem kan niet worden weggelaten wanneer je het hebt over deze haaroliën. Allen zijn veilig voor het haar en intensiveren de werking van de olie. Onder hen vinden zich een uv-filter, anti-zuurstofinbrengend vitamine A, keratine en lanolline. De natuurlijkheid en diversiteit van de actieve stoffen maken Nanoil oliën zo bijzonder.

(vind meer informatie over de effecten en ingrediënten van Nanoils op de website nanoil.nl)

Formule:

Inhoud: 100 ml

CONSISTENTIE – Nanoil haaroliën zijn lichtgewicht en, in tegenstelling tot de olieformule, zijn ze niet-overbelastend. In plaats daarvan worden de oliën snel geabsorbeerd en zijn ze geschikt voor zelfs de dunste lokken.

GEUR – deze geur die blijft hangen op het haar is het kenmerk waardoor de oliën zo geliefd zijn. De lokken zijn bedekt met een aromatische mist die frisheid biedt aan het haar.

DOELTREFFENDHEID – er is geen olie die Nanoil olie evenaart als het gaat om de doeltreffendheid. Een flesje van 100 ml gaat een paar maanden van gebruik mee, aangezien slechts 1-2 porties van de olie vereist zijn om het haar mee te bedekken.

Manier van gebruik:

In de meeste gevallen hebben haarverzorgingsproducten strikt gedefinieerde regels betreffende de applicatie, wat voor ons aardig wat problemen oplevert. Het goede nieuws is dat de haaroliën van Nanoil op elk gewenst moment aangebracht kunnen worden. Ze zijn geschikt voor elke mogelijke methode van haaroliebehandeling, ongeacht of het nu om een hete oliebehandeling voor het haar gaat, of het haar nat of droog is. Verder kan Nanoil meerdere keren gedurende de dag worden aangebracht, in een paar minuten of uren voor het gebruik van shampoo, en het kan ’s nachts op het haar blijven zitten. Ook zijn Nanoil haaroliën perfect als hoofdhuidbehandeling. Ze kunnen haarstylingcosmetica vervangen, want de oliën bieden bijvoorbeeld een warmtebeschermingsfactor en maken het kapsel af. Niet alleen kunnen haarstylingproducten worden vervangen met Nanoil, maar we kunnen ook stoppen met het gebruik van haarverzorgingscosmetica. Ons haar heeft verder niets nodig.

Samenvatting:

VOORDELEN:

  • bevat de perfecte samenstelling van natuurlijke oliën,
  • beschikbaar in drie uitvoeringen die matchen met verschillende types haarporositeit,
  • goed voor haar en hoofdhuid,
  • kan op vele manieren worden aangebracht,
  • superhoge doeltreffendheid dankzij de lichtgewicht formule,
  • bevat geen siliconen of parabenen,
  • bezwaart het haar niet en maakt het haar niet vettig.

NADELEN:

  • het elegante glazen flesje wordt gauw vuil.

Nanoil Haarolie – Gericht op elk type haarporositeit
ongelooflijke haarolie! Ik raad het aan!
9.8 Totale Score
Hemel voor het haar

ongelooflijke haarolie! Ik raad het aan!

Samenstelling
10
Consistentie
9.8
Doeltreffendheid
9.6
Geur
9.8
Women's rating: 3.56 / 5 (20 votes)
Top product