Moroccanoil® Treatment Light

Moroccanoil® Treatment Light is een universele olie, ontworpen met een helder en verlicht haar in gedachten. Moroccanoil® Treatment Light voor helder haar is een formule dat de populariteit van producten voor haarolieverzorging een duw gaf.

Dit lichte product van Moroccanoil® voedt, herstelt en repareert de haarstructuur.

Samenstelling en werking:

De gunstige werking van Moroccanoil® Treatment Light is voornamelijk mogelijk door twee natuurlijke ingrediënten die invloed hebben op de haarstructuur die beschadigd is door chemische behandelingen, hoge temperaturen, externe factoren en styling. Deze eiwitregeneratie wordt geboost dankzij arganolie (ook bekend als ‘het vloeibare goud uit Marokko’) en lijnzaadextracten. Bovendien bevat de samenstelling ook twee siliconen (cyclomethicon en dimethicon ) die statisch maar glad haar tegengaan en kammen vergemakkelijken. Moroccanoil® haarolie bevat geen alcohol.

Arganolie – voedt diep en bouwt het haar opnieuw op. Dankzij vitamine E, vetzuren en omega-3-zuren verbetert de olie de haarconditie en gaat het tegelijkertijd gespleten puntjes tegen.
Lijnzaadextract – verbetert de haarconditie, voorziet van hydratatie, versterkt en stimuleert haargroei door vitamines en micro-elementen (bijv. magnesium, calcium, zink en ijzer).

Formule:

CONSISTENTIE – Moroccanoil® Treatment Light voor blond haar is een medium-dens product met een gelige kleur. Het is gemakkelijk aan te brengen, want het bezwaart het haar niet. De formule van de olie creëert een beschermlaag rond elk haartje, zonder de lokken samen te plakken. Dit maakt kammen veel gemakkelijker. Bovendien wordt de cosmetica ook zeer snel opgenomen.

GEUR – Het product heeft een zeer aangename, zoete geur dat fungeert als aromatherapie. Het blijft lang op het haar zitten.

DOELTREFFENDHEID – Moroccanoil® Treatment Light voor blond of verlicht haar is zeer efficiënt vanwege de pompdispenser die de precieze dosis geeft van het product, wat genoeg is voor een enkele applicatie.

Manier van gebruik:

Moroccanoil® Light Treatment voor blond en verlicht haar kan op drie manieren worden aangebracht: als conditioner, als preparatie voor haarstyling en als haarfixerend product. Indien aangebracht op vochtige lokken, verkort deze vettige verzorgingscosmetica de tijd die je moet besteden aan föhnen. Het kan ook worden aangebracht op droog haar, om onhandelbaar haar te temmen, het geeft het haar glans of voedt alleen de droge haarpuntjes.

Samenvatting:

VOORDELEN:

  • natuurlijke plantextracten,
  • aangename, langdurige geur,
  • complexe voeding en hydratatie,
  • bouwt beschadigde lokken opnieuw op en regenereert ze,
  • geschikt voor geverfd en zeer licht haar,
  • kan op vele manieren worden aangebracht.

NADELEN:

  • het kan het haar te veel eiwitten geven, vooral indien het te vaak wordt aangebracht,
  • bevat siliconen.

 

Moroccanoil® Treatment Light
8.9 Totale Score

Samenstelling
8.5
Consistentie
8.8
Doeltreffendheid
9
Geur
9.3
Women's rating: 4.15 / 5 (1 votes)