Redken Diamond Oil

Redken Diamond Oil is een vettige haarverzorgingscosmetica die er in twee versies is – de fabrikant heeft de olie gemaakt voor normaal tot delicaat haar – wat in een gouden flesje zit – terwijl het zwarte flesje met olie is ontworpen voor niet-beheersbaar haar.

Diamond Oil van het Amerikaanse merk Redken is een combinatie van een paar geconcentreerde oliën met intens glanzende functies.

Samenstelling en werking:

Professionele producten van RedKen, Diamond Oil, zijn gemaakt dankzij moderne technologieën die een complexe haarverzorging bieden – met behoud van de zuurbalans, waarbij de haarstructuur wordt gevoed met eiwitten en gehydrateerd met ingrediënten waar het haar van nature uit bestaat. Verder bevat Redken Diamond Oil zogenaamd ‘Shine Complex Stron’, wat een combinatie is van drie natuurlijke oliën (abrikozenpitolie, lijnzaadolie en korianderolie) met polymeren. Beide haaroliebehandelingen zijn siliconenvrij.

Abrikozenolie – hydrateert goed, maakt het haar glad en geeft de lokken een zijdezachte, multidimensionale glans – allemaal dankzij omega-9-zuren.
Lijnzaadolie – elimineert problemen met haaruitval, versnelt de haargroei, voedt en versterkt de haarstructuur met vitamine E en omega-3-zuren.
Koriander-olie – versterkt, regenereert en versnelt haargroei met mineralen (zoals kalium, calcium, mangaan, ijzer en magnesium), foliumzuur, betacaroteen en vitamines (zoals C, A, K, PP, B2).

Formule:

CONSISTENTIE – haaroliën van Redken hebben standaard een olie-achtige consistentie dat sommige haartypes kan bezwaren. De applicatie van de juiste hoeveelheid van de cosmetica biedt een goede opname van de oliën, zonder het ongewenste effect van vettig haar of de noodzaak om het product uit te spoelen.

GEUR – Diamond Oil van Redken heeft een aangename geur met medium intensiteit. De geur blijft zitten op het haar, zelfs wanneer het is uitgespoeld.

DOELTREFFENDHEID – het product zit in een elegant flesje met druppelaar. Een dergelijke applicator verhoogt de doeltreffendheid, zelfs wanneer vaak aangebracht.

Manier van gebruik:

Redken Diamond Oil kan op veel verschillende manieren worden gebruikt, omdat het opnieuw kan worden aangebracht indien nodig, zonder beperkingen. Sterker nog, de fabrikant raadt vijf manieren van aanbrengen aan voor dit product:

  • op droog haar, een paar minuten voor het gebruik van shampoo,
  • op vochtig of droog haar, net voor het slapen gaan (laat de cosmetica ’s nachst zitten),
  • ofwel op vochtig of geföhnd haar (net na het gebruik van shampoo),
  • direct op de hoofdhuid,
  • als additief aan een mengeling met een haarmasker of conditioner.

Samenvatting:

VOORDELEN:

  • hydrateert en maakt intensief glad, omdat het het haar voorziet van glans,
  • versterkt het haar en beschermt tegen schade,
  • siliconenvrije formule,
  • zit in een elegant flesje.

NADELEN:

  • kan sommige types haar bezwaren.

Redken Diamond Oil
8.5 Totale Score

Samenstelling
7.8
Consistentie
8.3
Doeltreffendheid
9.1
Geur
8.8
Women's rating: 4.1 / 5 (1 votes)