Kemon Actyva Bellessere Oil

Kemon Actyva Bellessere Oil is een luxe combinatie van natuurlijke oliën met een regenererende en beschermende werking. Volgens de beweringen van de fabrikant, is de cosmetica ontworpen dankzij Mediterrane haarverzorgingstradities.

Deze ‘schoonheidsnectar’ is een sterk voedend product dat, zoals typisch is voor haarelixirs, regenereert, beschermt en lokken glad maakt.

Samenstelling en werking:

Actyva Bellessere Oil van Kemon is een product dat de conditie en uitstraling van het haar op een vrij positieve manier beïnvloedt. Bovendien is de cosmetica ook in staat om de haarstijl te herstellen, aangezien het beschermende functies heeft. Deze eigenschappen zijn het resultaat van een precies ontworpen samenstelling, welke is gebaseerd op arganboomolie, lijnzaadolie en Afrikaanse palmboomolie. Kemon Actyva Bellessere Oil is ook verrijkt met natuurlijke antioxiderende en verzachtende stoffen. Verder bevat de olie geen stoffen die het haar plat maken of irriatties veroorzaken.

Arganolie – regenereert, hydrateert en beschermt de huid. Dankzij de enorme hoeveelheid vitamine E en omega-6-zuren met antioxidanteigenschappen, vertraagt de olie het verouderingsproces van het haar.
Lijnzaadolie – voedt en verzacht het haar. Verder maakt de olie het haar glad en geeft het een natuurlijke glans dankzij de hoge concentratie van omega-3 en omega-6 zuren.
Afrikaanse palmboomolie – vult het vochtniveau van zelfs superdroog haar en hoofdhuid aan, maakt glad en voedt dankzij de aanwezigheid van onverzadigde vetzuren.

Formule:

CONSISTENTIE – Kemon Actyva olie heeft een uitzonderlijke lichte formule voor een product met plantenoliën. Dankzij deze consistentie is de cosmetica gemakkelijk aan te brengen en wordt het snel geabsorbeerd. Helaas gaat het effect van voeding en gladheid niet lang mee.

GEUR – Actyva Bellessere Oil van Kemon is een product met een zeer delicate en subtiele geur die de zintuigen stimuleert, waardoor het aanbrengen aangenaam is.

DOELTREFFENDHEID – de olie is vrij doeltreffend, omdat slechts een paar druppels van het serum voldoende zijn om alle lokken gelijkmatig mee te bedekken.

Manier van gebruik:

Haarolie Bellessere Oil van de Actyva-collectie, ontworpen door het Italiaanse merk Kemon, kan op minimaal drie manieren worden aangebracht: voor het gebruik van shampoo, na het gebruik van shampoo of als product voor het afwerken van de haarstijl. Sterker nog, de cosmetica kan worden aangebracht op ofwel vochtig of droog haar. Kortom, de olie moet worden ingemasseerd in de hoofdhuid en de lokken. Het kan ook worden toegevoegd aan een conditioner of haarmasker (het liefst uit de Actyva-collectie).

Samenvatting:

VOORDELEN:

  • regeneratie, hydratatie en gladheid,
  • haarbescherming tegen schadelijke factoren,
  • superlichte formule,
  • complex van natuurlijke oliën,
  • handige verpakking.

NADELEN:

  • het effect gaat niet lang mee.

 

Kemon Actyva Bellessere Oil
7.2 Totale Score

Samenstelling
6
Consistentie
7.9
Doeltreffendheid
7.6
Geur
7.3
Women's rating: 2.21 / 5 (4 votes)