L’Oréal Paris Mythic Oil Nourishing Oil

Dankzij de natuurlijke oliën, biedt de collectie van L’Oréal Paris Mythic Oil voeding, gladheid en verheldering van elk mogelijk haartype.

Het is beschikbaar in drie uitvoeringen: Nourishing Oil (universeel), Shimmering Oil (verhelderend), Rich Oil (voor droog of moeilijk te temmen haar) en Colour Glow Oil (voor geverfd haar).

Samenstelling en werking:

De formule van haarverzorgende oliën van L’Oréal Mythic Oil Nourishing Oil voorziet van een juiste voeding van het haar, dankzij de ingrediënten in de samenstelling van de natuurlijke olie (avocado-olie en druivenpitolie). Ondanks de natuurlijke oliën, bevat L’Oréal Mythic Oil ook siliconen en alcohol.

Avocado-olie – voedt zeer goed, regenereert en versterkt de natuurlijke beschermlaag dankzij de samenstelling die rijk is aan vetzuren (omega-3 en omega-9), mineralen (magnesium, mangaan, fosfor, kalium, natrium en zink) en een vitaminecomplex (A, E, C, D, K en B).
Druivenpitolie – maakt glad, hydrateert en maakt het haar elastischer en beheersbaar dankzij onverzadigde vetzuren, vitamine E, vitamine A en vitamine B6 en mineralen.

Formule:

CONSISTENTIE – L’Oréal Mythic Oil is een product met een vloeibare en olie-achtige formule, wat licht genoeg is om ervoor te zorgen dat het haar niet vettig wordt of wordt bezwaard. De olie wordt snel geabsorbeerd en penetreert de haarstructuur goed – dit zijn de kenmerken die een gunstige werking bieden van de cosmetica.

GEUR – de universele olie Nourishing Oil van de collectie L’Oréal Mythic Oil heeft een aangename, delicate geur die je kan doen denken aan de geur van lentebloemen. Alhoewel de geur intensief is, blijft het niet lang op het haar zitten.

Manier van gebruik:

Haarolie van de collectie Mythic Oil is een product dat is ontworpen om te worden aangebracht na het gebruik van shampoo, als een soort booster die het stylen en afmaken van het haar vergemakkelijkt. De cosmetica kan eigenlijk worden aangebracht op vochtig of nat haar (voor het stylen) – deze procedure moet de kambaarheid verteren omdat het het haar voorziet van zachtheid. Bovendien is L’Oréal haarolie goed in het verhelderen van droog haar, wat beschermt tegen uitdroging.

Samenvatting:

VOORDELEN:

  • herstelt het juiste niveau van hydratatie en voeding van het haar,
  • verheldert, maakt glad, temt en maakt het haar elastischer,
  • lichte formule,
  • universeel product (+ uitvoeringen bestemd voor verschillende haartypes),
  • elegante en handige verpakking.

NADELEN:

  • aangename geur vervliegt snel,
  • bevat siliconen en alcohol.

L’Oréal Paris Mythic Oil Nourishing Oil
6.1 Totale Score

Samenstelling
5.6
Consistentie
6.8
Doeltreffendheid
5.9
Geur
6.1
Women's rating: 2.95 / 5 (1 votes)