Khadi Vitalising Hair Oil

Natuurlijke en ecologische (bewezen door BDIH) kruidenolie die de haargroei stimuleert is een effectief product ontworpen door het merk Khadi Natural Products.

De taak van Khadi Vitalising Hair Oil is het versterken en voeden van de lokken, haarverlies en grijs worden tegengaan en naar verwachting zal het het haar ook stimuleren om te groeien.

Samenstelling en werking:

Vitalising Hair Oil van het merk Khadi dankt zijn gunstige werking aan de natuurlijke en precies ontwikkelde samenstelling. Deze haargroeistimulerende olie van Khadi is gebaseerd op drie oliën (sesambloesemolie, kokosolie en wonderolie). Bovendien is het product verrijkt met enkele aanvullende plantenextracten.

Het geheim van het olie-achtige serum van Khadi zit hem in de beste kruideningrediënten.

Sesamolie – voedt het haar vanuit de wortels tot in de puntjes, versnelt haargroei, gaat grijs worden tegen en beschermt tegen uv-straling.
Kokosolie – voedt, verzorgt en hydrateert het haar met behulp van verzadigde en onverzadigde omega-3 en omega-9 zuren.
Wonderolie – versnelt de haargroei via stimulatie van de haarwortels, verlicht irritaties, hydrateert en verjongt de haarcellen. Deze gunstige werking is mogelijk dankzij de hoge concentratie van vetzuren.
Rozemarijnolie – gaat haarverouderingsprocessen tegen, heeft desinfecterende functies, verlicht irritaties en elimineert het probleem van roos en infecties.
Wortelzaadolie – voedt, hydrateert en regenereert de haarstructuur omdat het rijk is aan betacaroteen, vetzuren en vitaminecomplex (A, B, C, E en F).
Amala-olie (uit de Indische kruisbes) – versterkt het haar vanuit de wortels, geeft glans aan de lokken, beschermt tegen hoofdhuidinfecties en elimineert typische haarproblemen zoals haaruitval, grijs worden, gespleten puntjes en roos.
Bala-olie (uit de Sida Cordifolia – een Indische plant) – versterkt het haar en voorziet de lokken van vitaliteit.
Bhringraj-olie – voedt de hoofdhuid, elimineert haaruitval en grijs worden omdat het haar beter beheersbaar wordt. Bovendien voorkomt de olie gespleten puntjes en geeft het het haar glans en zachtheid.
Brahmi-olie – geeft het haar elasticiteit en versnelt haargroei.

Formule:

CONSISTENTIE – Khadi haargroeiolie heeft een olie-achtige en vloeibare formule. Het product kan de poriën van de hoofdhuid verstoppen en het haar bezwaren als het onzorgvuldig wordt aangebracht of niet goed wordt uitgespoeld.

GEUR – Khadi Vitalising Hair Oil heeft een intensieve, zeer exotische kruidengeur vanwege de Indische oliën met een zeer tastbare wierookgeur. De aroma van Khadi wordt geneutraliseerd door basisoliën met een natuurlijke geur. Desondanks, blijft de oriëntaalse geur merkbaar.

DOELTREFFENDHEID – de formule van Vitalising Hair Oil van Khadi is uitzonderlijk effectief, ondanks de pipet. Het is te verwachten dat het product meerdere maanden van gebruik mee gaat (indien regelmatig aangebracht).

Manier van gebruik:

Khadi Vitalising Hair Oil is voornamelijk ontworpen voor het inmasseren in de hoofdhuid. Ook kan het direct worden aangebracht op het haar. Het product vereist te worden uitgespoeld.

Samenvatting:

VOORDELEN:

  • stimuleert snellere haargroei,
  • voedt, versterkt en conditioneert,
  • ecovriendelijk product, bewezen door BDIH,
  • volledig natuurlijke samenstelling uit kruiden,
  • bevat Indische plantenextracten.

NADELEN:

  • intense, zeer oriëntaalse geur (kan worden gezien als bonus),
  • moeilijk te gebruiken applicator,
  • kan de poriën van de hoofdhuid verstoppen.

 

Khadi Vitalising Hair Oil
6.6 Totale Score

Samenstelling
7.9
Consistentie
6.2
Doeltreffendheid
6
Geur
6.3
Women's rating: 3.1 / 5 (1 votes)